Здравейте колеги.Имате ли идея къде мога да намеря добър диагностик който разбира какво прави с компа а не да ти казва сменяй на ред и ще се види от къде е проблема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добър диагностик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stas Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Имате ли идея къде мога да намеря добър диагностик който разбира какво прави с компа а не да ти казва сменяй на ред и ще се види от къде е проблема.
-
-
Много голям избор ми давате така-кажете някой който наистина разбира от тия коли в компютърно отношение да ми каже на 100 процента какво и е на колицата че наистина ми писна от такива които много разбират а накрая излиза че нищо не са разбрали.
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеВсички в тоя списък са пичове и си разбират от работата. Избери си който ти е най близо и отивайFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Stas Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Имате ли идея къде мога да намеря добър диагностик който разбира какво прави с компа а не да ти казва сменяй на ред и ще се види от къде е проблема.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениекажи с две думи какъв е проблема на колата? Тук има много препатили хора.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Проблема е в това че сутринта като я запаля я няма в ниските обороти-дори ми се случва да гасне ти я настъпваш до ламарината тя глъхне.Газифицирах я преди 2 седмици майстора ми вика-дебитомер работи,ламбда работи абе всичко си работи ама не съвсем.Проверени са кабелите и бобините и те са читави свещите сменени.Пълна мистерия затова търся някой който разбира какво прави с компа а не да го ползва само за фейсбук.Ще се радвам ако има колега който е бил с идентичен на моя проблем за да разбера от къде може да е бедата.А иначе като позагрее колицата няма проблем върви си и в ниските и във високите обороти.Става дума за 156 1.8 t.s. 144 h.p. 98г.
Comment
-
Свещите са чисто нови нямат и 2000 километра.Прави го и на газ и на бензин.Като се позатопли намалява да глъхне но се усеща че я спира нещо колицата-а понякога няма никакви проблеми от споменатите.И точно това ми е мистерията че ги прави когато и е кеф на нея.Дали има някаква вероятност да е компа защото имам чувство че прави много богата горивна смес-и има ли вероятност ако е от него да се хване като се прави диагностика.
Comment
-
Колега казаха ти местата в София където могат да ти я погледнат. Всички момчета са добри и си разбират въпреки че не се обичат понякога помежду си. Хем искаш диагностик хем питаш някой дали е нямал подобен проблем. Ако въпроса ти е за парите за майстора това вече не другоAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Аз залагам на Настройка на газовото, не ме питайте откъде знам. Докато газаджията не ти настрои така колата,че бензиновите и газовите дюзи да се с еднакви времена на впръскване и в същото време ламбдата ти да не засича богата смес при работа на газ няма ти се оправи колата
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
Comment